Telenor-ADSL-bredband

TELENOR – Enda som erbjuder ADSL bredband fortfarande!

ADSL bredband är idag en döende teknik, som har bytts ut med antingen fiber eller via mobilt bredband. Tyvärr räcker inte alltid det trådlösa mobila nätverket till, och det är i många fall på tok för dyrt att gräva fiber bredband. Då är ADSL bredbanden helt perfekta, som går via befintliga telefon kablar. Telenor är den ända operatör som idag erbjuder ett ADSL bredband.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

3 – ERSÄTTARE till ADSL bredband

3 har inget ADSL bredband, men man är otroligt duktiga på den typ av bredband som kallas för mobilt. Denna tekniken går istället för via telefonjacket i väggen, helt och hållet via 3G, 4G och numera också vi 5G master. Detta är den typ av bredband som kallas för mobilt bredband, och är den tekniken som kommer att ta över i framtiden. Gå gärna in & läs vårat bäst i test av bästa mobilt bredband för mera info!

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
3-alternativ-till-adsl-bredband
Vad är ADSL bredband?

ADSL står för Asymmetric Digital Subscriber Line, och är bredband som går via telejacket. Här har du för och nackdelar med tekniken!

LÄS MERA PÅ TELENOR

ADSL bredbandet hade sin stortid i början av 2000-talet, då ALLA svenskar skulle ha en snabb uppkoppling mot internet. Man ersätta då det gamla modem som man fick betala en minut taxa för varje minut man var uppkopplad mot internet, och som det inte vore nog så var det otroligt segt att surfa på nätet innan dess.

Tack och lov så kom man på att man kunde använda det befintliga telefon ledningarna till ADSL bredband, och inom loppet av några få år hade stora delar av Sverige ett snabbt internet. Men utvecklingen har gått i en rasande fart, och ADSL är idag även det ganska långsamt. Idag vill det flesta ha antingen bredband via fiberkabel, eller den ännu mer lovande 5G tekniken. ADSL har tjänat oss väl, men nu är tiden snart inne för att säga adjö till det!

fortfarande OSÄKER?

Besök Telenor för att ta reda på mera om hur du skaffar dig det sista ADSL bredbandet som går att få idag. Där finner du all info du behöver för att teckna adsl-abonnemang.