TELENOR – Bäst Bredbandsbolag

Telenor är en utav nordens största mobil och bredbandsleverantörer, och har otroligt bra priser på sina bredband. Vi anser att Telenor har för tillfället bästa bredband i Sverige just nu. Du kan få allt i från ADSL-bredband, Fiber och mobilt-bredband via dem. Och dem har stabila bredbandsuppkopplingar i hastigheter från 24 mbit/s till 1000 mbit/s.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

OWNIT – SNabbaste bredbandet

Ownit är ett bredband som kan fås utav 1.5 miljoner lyckliga i Svenskar. Dem har vunnit pris för snabbaste bredbandet 6 år på raken, och är alla gamers stora favorit. Ownit har otroligt stabil bredbandsuppkoppling som du kan få i hastigheter från 10 mbit/s till hela 1000 mbit/s.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
Ownit
Hallon-mobilt-bredband

HALLON – BILLIGAST BREDBAND

Hallon har gjort sig känt för att ha billigast bredband, och är därför också väldigt populärt bland yngre. Man kör på samma när som Telia, så man har en bra täckning nästan över hela Sverige. tyvärr går det bara att få deras bredband i mobilt format, men du kan få ett bredbands abonnemang för endast 29 kr i månaden från Hallon.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

3 – Bästa 5G BREDBAND

3 (TRE) har Sveriges vassaste mobila bredband som just ny bygger ut hela sitt 5G nät. Detta kommer vara utbyggt i alla storstäder först, och kommer att komma upp i ruggigaga hastigheter där. Så våran gissning är att det snart inte kommer vara någon som använder sig av vare sig fiber-bredband, eller den äldre ADSL-tekniken.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

Vad är BREDBAND?

Bredband är en flera olika former utav internetuppkoppling, som du kan ha via fiber, ADSL och det som kallas för mobilt bredband.

LÄS MER PÅ TELENOR

Bredband kan nästan tyckas vara en självklarhet idag, men det var inte så länge sedan som man fick betala för varje minut man var uppkopplad. I takt med att fler och fler hade hemma datorer, och att allt fler fick tillgång till internet var det inte hållbart att längre ta betalt per minut. Detta och att de gamla modemen var långsamma, gjorde att man byggde ut bredbandsnätverk över hela landet.

I början var det något som hette ADSL bredband, som gjorde att man kunde komma upp i hastigheter på 24 mbit/s. Men även detta var ganska snart för långsamt för att mätta våran aptit på allt snabbare uppkoppling mot internet. Idag kan du ha fiberbredband med 1000 mbit/s, och snart också via så kallat mobilt bredband!

fortfarande OSÄKER?

Vill du veta mer om hur det fungerar med ett bredband, och vad som krävs för att teckna ett bredbands avtal? Besök då Telenor så har dem bra guider på deras hemsida!