Netflix-streamingtjänst

Netflix

Vi på Snorbilligt.se tycker att Netflix är kungen av streaming när det kommer till de streamintjänsterna man får betala för. Med en prislapp på ynka 89 kr i månaden, så är man svårslagna. Grymt mycket filmer, serier, barnprogram och dokumentärer finns det på plattformen. Hade vi bara valt en endaste tjänst, så hade det blivit Netflix.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

C More

C more har framför allt ett väldigt stort utbud utav filmer, men du kan också se på live sport via C more. C More är kanske den vi tycker passar bäst för hela familjen, då varan upplevelse är att man har ett bättre utbud för barn. För dig som vill se på svensk SHL hockey, ja då är det C More som gäller när det kommer till streamintjänst.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
C-More
Streaming-med-VIAPLAY

ViaPlay

ViaPlay kommer på en hedrande 3 plats i våran jämförelse av bästa streamingtjänsterna. Vi gillar ViaPlay, men tycker att både Netflix och C More är vassare på det stora hela.

Men tjänsten kostar bara 109 kr i månaden, så denna streaming tjänst ihop med netflix landar på strax under 200 kr. Köper du båda har du ett extremt stort utbud av filmer, serier och barnprogram till hela familjen för ett par hundra kronor i månaden.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

Dplay

Dplay är det självklara valet för dig som vill kunna se på Allsvensk fotboll. Dplay ägs av Discovery Networks, och har även playtjänsten för kanaler som 5 med flera. Priset för denna tjänst landar på 79 kr, men då är det utan sporteventen från Allsvenskan med flera. Vill du ha dessa också, så får du betala några hundra till i månaden.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
Livestreaiming-med-Dplay

Så valde vi ut de bästa streamingtjänsterna

Bästa streamingtjänsterna är inte en helt enkel uppgift att utse, smaken är som baken. Det som oftast gör att man gillar en tjänst mer än en annan, har sällan med själva tjänsten i sig att göra. Allt som oftast handlar det om utbudet, och inte sällan om några få enstaka serier eller filmer.

Så för att kunna göra en riktig lista med bäst streamingtjänst som passar alla, så hade man behövt att ta in allas synpunkter om vad dem gillar för program. Så vi har utgått ifrån vad vi på Snorbilligt.se gillar för filmer, TV kanaler och barnprogram.