Miss-Hosting

MISS HOSTING – BÄSTA WEBBHOTELL

Miss Hosting har blivit det flesta hemside byggares bästa vän, då dem är så himla lätta att komma igång med. Men också för att du otroligt enkelt kan skala upp i framtiden. Helt enkelt ett webbhotell som passar både nybörjare och proffs. Bra priser & stabil molnbaserad tjänst också!

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

INLEED – WORDPRESS WEBBHOTELL

Inleed är ett webbhotell som är perfekt för dig som har tänkt att bygga hemsidan eller webbshopen i WordPress. Man har något som kallas för “One Click Installer”, vilket gör det otroligt lätt att komma igång med att bygga en hemsida i WordPress på någon minut.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
Inleed

EGEN SAJT –  BÄSTA KUNDSERVICE

Egen Sajt är utan tvekan det bästa webbhotellet när det kommer till kundservice. Daniel på EgenSajt kan inte nog ges kredd för den otroliga kundservice han ger dig. Alltid enkla att få tag på, och hjälper alltid till om det uppstår något oväntat fel. Bra guider för självhjälp är också ett stort plus i kanten. Vi kan starkt rekommendera detta webbhotell om du är ny och vill ha en betydligt mer personlig kontakt och service!

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

ONE.COM – BILLIGASTE WEBBHOTELL

One.com är en utav det största webbhotellen på marknaden, och troligtvis också det billigaste webbhotell. Mycket gott finns att säga om One och det är ett otroligt prisvärt webbhotell med allt, förutom kundservice. Detta är deras akilleshäl, och anledningen till att vi flytta från dem. Skulle något krångla så får du ingen hjälp & detta har vi egen erfarenhet av tyvärr. One passar bra för den med lite förkunskaper!

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
Vad är eTT WEBBHOTELL?

Här får du lite mer fakta om vad ett webbhotell är för något, och vad du ska tänka på när du ska beställa en hosting tjänst.

LÄS PÅ MISS HOSTING

Webbhotell är den plats som du lagrar din hemsida på, ett ställe som har servrar som du kan lägga din hemsida och webbshop på. Oftast hyr du dessa årsvis, och får då betala från några hundra kronor om året till många tusen för det webbhotellet. Detta är också den platsen som du förvarar dina hemsida domäner på, och får mailen ifrån.

Något som är bra att tänka på när du skaffar ett webbhotell är att det är svenskt, så att servrarna ligger i Sverige. Eftersom att dem ligger i Sverige så kommer dina besökare kunna ladda hemsidan snabbare, än om dem måste koppla upp sig emot en server på andra sidan atlanten. Med Miss Hosting kan du börja med ett enklare webbhotell, som du sedan kan stegvis uppgradera när dina besökare blir fler, och du behöver en bättre tjänst då.

fortfarande OSÄKER?

Har du svårt att bestämma dig, och fortfarande vill veta mera om hur det fungerar med ett webbhotell? Besök då Miss Hosting som är våran testvinnare, så får du bra info där!