EgenSajt-bästa-hemsidebyggare

EGENSAJT – BÄST HEMSIDEBYGGARE

EgenSajt är våran favorit när det kommer till bäst hemsidebyggare. Man har över 200 olika mallar som du kan starta med, och för det mesta är dem så bra gjorda att allt du behöver göra är att byta ut information, bilder och vad som står i texterna på hemsidan. Enklare blir det inte!

Finns färdiga mallar för nästan alla olika typer av verksamheter, och även en nybörjare lyckas utan några större hinder att få till en egen hemsida på några dagar. Kör du fast finns det världsklass support att få!

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

MISS HOSTING – BRA SITE BUILDER

Även Miss Hosting har en bra site builder, även om den kanske inte är lika vass som Egensajt’s. Du har lite mindre antal mallar att tillgå från start, vilket gör att du får göra mer manuellt själv. Detta är förvisso inget problem, så man å andra sidan har den lättaste site buildern.

Sammantaget tycker vi detta är ett bar alternativ, och med tanke på att man också har det bästa webbhotellet. Var dock beredd på lite trixande och fixande på egen hand med deras hemsidebyggare.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
Miss-Hosting-site-builder
Inleed-One-Click-Installer

INLEED –  ONE CLICK INSTALLER WP

Inleed har en attraktiv One Click Installer funktion på alla sina paket av webbhotell. Detta gör att du som vill bygga hela din sida själv med WP (WordPress), behöver bara trycka på en knapp för att installera hemsidebyggaren WordPress.

Otroligt simpelt och enkelt, men det krävs lite mera kunskap och tålamod för att få till en bra hemsida i WordPress. Men WordPress är också världens mest använda hemsidebyggare av en anledning!

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

ONE – ENKEL HEMSIDA BYGGARE

One.com har en enkel hemsida byggare, men det är kanske det som gör att vi inte gillar den så mycket heller. Enligt våran smak är den mest gjord för det allra mest grundläggande funktionerna, som förvisso räcker för det allra flesta. Men satsar du på mer avancerade hemsidor med fler möjligheter, så skulle vi ha valt EgenSajts’s hemsidebyggare!

I övrigt helt okey, och man har både billigt webbhotell och är dem som säljer billigast domännamn på nätet.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
One-com-enkel-hemsida-byggare
Vad är HEMSIDEBYGGARE?

Kort och gott är det en plattform som du kan bygga din hemsida i, utan att behöva skriva en endaste rad av kod.

LÄS MER PÅ EGEN SAJT

Hemsidebyggare har gjort att vi vågar påstå att ALLA kan idag bygga sin egna hemsida. Tiden är förbi då man ska betala hutlösa överpriser från webbyråer som bygger din hemsida. faktum är att fler och fler förstår detta, och vi har sett en många konkurser bland webbyråer det senaste åren. Hemsidebyggarna är en stor anledning till detta, då vanligt folk numera kan bygga ihop sin egna hemsida utan en endaste kod.

Detta kallas för drag and drop, och betyder precis det. Allt du behöver göra är att dra med musen vilken bild / text du vill ha. Sedan drar du med musen hur stor den ska vara, och klickar med musen vart du vill länka. Även webbshoppar görs idag i olika hemsideplattformar, och det är nästan lika enkelt det.

fortfarande OSÄKER?

Vill du veta mera om hur en hemsidebyggare ser ut, fungerar och vad den kostar? Då ska du besöka EgenSajt som har både bra priser, och bra guider på Svenska.