3-mobilt-bredband

3 – BÄSTA MOBILA BREDBANDET

3 eller TRE som man säger är en marknadsledande mobil abonnemangs operatör, som var först ut i Sverige med det då nya 3G nätet. Mycket har hänt sedan dess, och vi har sett både 4G och nu också 5G nätet att börja rullas ut. Men 3 har alltid sett till att vara längs fram i spetsen när det kommer till snabba uppkopplingar via det mobila bredbandet. Med en stabil lina som har bra täckning över nästen hela Sverige, och en bra prislapp för detta, så kniper man första platsen i vårat best i test av mobila bredband. Vi och så många andra tycker detta är det bästa mobila bredbandet du kan få i Sverige just nu!

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

TELENOR – MOBILT BREDBAND MED BÄST TÄCKNING i SVERIGE!

Telenor har en otroligt bra täckning på sitt mobila bredband. Vi har använt deras bredband på ställen där ingen annan operatör kan ge bra styrka på signalerna. Deras 4G nät är väldigt stabilt, men kanske inte alltid snabbast. Detta är ett mobilt bredband med bäst täckning i Sverige, som vi hade valt när allt annat känns helt hopplöst. 

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
Mobilt-bredband-från-Telenor
Hallon-billiga-mobila-bredband

HALLON –  BILLIGAST MOBILT BREDBAND

Hallon har ett snorbilligt mobilt bredband, som år efter år vinner som billigaste mobilt bredband. Detta är också ett bredband som den som har anmärkningar kan skaffa sig, då du betalar i förskott för abonnemanget. Du har ingen som helst bindningstid, vilket gör att många fyller på sitt mobila bredband över sommaren t.ex. Ett otroligt prisvärt alternativ, men kanske inte det snabbaste av alla.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA

A3 – BRA ERBJUDANDEN

A3 är ett mobilt bredband som fungerar bra, men kanske lite i överpris om vi jämför dem mot det andra i vårat test av mobila bredband. Dock så har man alltid roliga erbjudanden, där du just nu kan får halva priset på dina tre första månader. Utöver detta får du också 1 månad gratis abonnemang på ViaPlay. Kolla in deras hemsida för att ta del av nya spännande erbjudanden.

BESÖK TJÄNSTENS HEMSIDA
snabbt-mobilt-bredband-från-A3
Vad är mobilt bredband?

Ett mobilt bredband är ett bredband som går via 3G, 4G och snart också via 5G nätet. Enkelt sagt ett bredband utan sladdar.

LÄS PÅ MISS HOSTING

Den största skillnaden på mobilt bredband och vanliga bredbandsuppkopplingar så som ADSL bredband, och fiber bredband är att det är helt trådlöst. Du behöver alltså ingen som helst sladd för att få tillgång till ett snabb internetuppkoppling. Allt du behöver ha är en dongel, mobiltelefon eller en annan enhet som kan dela internet.

Fördelen med denna tekniken är att du kan ta med dig ditt bredband överallt, och att du slipper kabelhärvor. Tekniken i sig använder du redan idag i din mobil telefon, och i takt med utbyggnaden utav 5G nätet så kommer detta snart vara en standard. Vi tror inte någon kommer att krångla med vare sig det långsamma ADSL-bredbanden mera, eller för den delen det mycket dyrare alternativet med fiber bredband.

fortfarande OSÄKER?

Vill du ha en djupare förklaring hur det här med mobilt bredband fungerar, så ska du besöka 3. Dem är störst på detta & här kan du se hur utbyggnaden av 5G nätet går!