Jämför-privatlån-på-Axo-Finans

AXO FINANS – JÄMFÖR PRIVATLÅN

När vi satte ihop denna guide insåg vi ganska snabbt att den kanske inte kunde tillföra så mycket som vi hade hoppats på. En tjänst som AXO Finans jämför nämligen privatlån åt dig i realtid, så att du alltid får bästa möjliga lånevillkor.

Fyll bara i dina uppgifter och hur mycket du vill låna, så sköter AXO resten åt dig. Du får upp flera banker som erbjuder privatlån, som du sedan tar och väljer ut den med lägst ränta och bäst villkor.

BESÖK AXO FINANS HÄR

PENGINO – LÅNA PENGAR SNABBT

Pengino är precis som AXO finans en hemsida som jämför blancolån och privat lån åt dig. Med deras tjänst kan du låna pengar snabbt och enkelt, om du går igenom sedvanlig kreditprövning.

Fyll bara i hur mycket du vill låna, och grundläggande uppgifter om dig. Sedan görs endast kreditupplysning på UC i ditt namn. Du får nu upp till 25 olika låneerbjudanden att ta ställning till och jämföra. När du hittat det billigaste privatlånet med bra lånevillkor, väljer du bara det.

ANSÖK OM LÅN PÅ PENGINO
Låna-pengar-snabbt-via-Pengino
Samla-dina-lån-med-Låntagarnas

LÅNTAGARNAS – SAMLA DINA LÅN

Låntagarnas är en tjänst specielt framtagen för dig som vill låna pengar för att samla dina lån och krediter. Istället för att du har gamla lån hos flera olika banker, så kan du samla dina krediter på en och samma bank.

Genom att göra detta kan du dels sänka din ränta, men också få en bättre överblick över dina lån. Du slipper också få extra fakturaavgifter på massa småkrediter, vilket också det sparar dig både tid och pengar. Ansök om att låna pengar snabbt och enkelt via Låntagarnas hemsida.

SAMLA DINA LÅN & KREDITER

COMBOLOAN – JÄMFÖR BLANCOLÅN

Comboloan är även den en jämförelse sajt för dig som vill jämföra blancolån utan säkerhet. Precis som det andra i testet söker även Comboloan igen flera olika låneinstitut åt er, för att sedan presentera det bästa privatlånen åt er. Endast en kreditprövning görs via UC.

Vi tycker detta är en smidig tjänst om du vill låna pengar snabbt och enkelt, och du får hjälp med att sänka dina lånekostnader om du samlar dina lån. För att ansöka om lånet, klicka på knappen ned till Comboloan.

JÄMFÖR BLANCOLÅN HÄR
Jämför-Blancolån

Vad är  PRIVATLÅN?

Ett privatlån är ett lån för privatpersoner som vill köpa något på kredit. För att bli beviljad ett privatlån gör man en kreditupplysning på den sökande.

FÅ MERA INFO HÄR

Privatlån och blancolån utan säkerhet är den typ av lån som privatpersoner kan ta. Företag får ta företagslån och den som vill låna till bostad tar ett bostadslån. Skillnaden när du tar ett privatlån utan säkerhet är att banken inte har någon säkerhet i form av bostad, eller bil om du har tagit ett billån, som dem kan ta om du inte skulle betala tillbaka dina lån och skulder. Därför är det alltid lite högre ränta på denna typ av lån.

Som privatperson brukar man kunna låna 600.000 kronor på blancolån i så kallade konsumtionslån, men en del erbjuder endast att du kan låna 300.000 kr utan säkerhet. Räntorna på denna typ av lån varierar väldigt mycket, och så göra även lånevillkoren. Det är därför alltid viktigt att du läser igenom låneavtalet noga innan du skriver på något. Oftast kan du signera banklånet med Bank-ID, och få dina pengar redan samma dag, eller dagen efter.

fortfarande OSÄKER?

Vill du veta mera om hur det fungerar med privatlån och blancolån? Besök då AXO Finans så har du massa matnyttiga guider om hur privatlånen fungerar på deras sajt.